uite ceva sa va mai descretiti fruntile de sarbatori, cel putin eu am ras de ma durea burta: http://uk.youtube.com/watch?v=up0Ob4tHpp4&feature=related Sarbatori fericite!!
Dati pe kiss fm: prietenu vine acasa si isi gaseste iubita f....a de caine icon_eek.gif ce se discuta waaa
Pai stii cum se zice : Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 50 g de tarie. Taria, precum se stie din batrani, atenueaza frica!...asa ca acum de sarbatori cand sunt numai mancaruri de alea de te faci obez numai cand le vezi in poza tre sa tragi cam tare cu tzuiculita ca nu conteaza unde privesti...peste tot te inconjoara ...frica
LAAAAAAA MUUUUUULTIIII ANIIIIIIIIII !!!! hai sa bem sa ne distram de necazuri sa uitam anul nou cu bucurie bautura sa tot fieeeeeeeee
Hac...hac... eu nu mai tin minte cu ce picior am inceput ca eram nitel cam...confuz ...la ora 00.01...si am inceput sa vreau sa ...clarific lucrurile cu sampanie si alte ...concluzii...pana dim pe la vreo 6 cand ...filozofia mea s-a dat peste cap si m-am dus sa ma culc ca sa imi linistesc...ideile