sunt bucuros ca ve-ti redeschide serverul astept cu sufletul la gura deoarece imi plac serverele cu xp cat mai mic
O sa vezi sa sunt niste chesti unice pe care nu o sa le gasesti pe nici un alt servar de mu. Welcome to our family.
Salut all .. mai dar counter-strike nu stiti ? ca vad ca serveru de cs e tot gol.. hai sa umplem si serveru de cs .. dati massuri pe mess.. punetil pe diferite forumuri.. si hai sa jucam
Wazzupppp .... oofff nu mai am timp deloc sa stau pe forum..abea astept sa termin munk.... Welcome olzon
Simplu'ca buna ziua daca vrei un server plin de CS.Daca ai redirect si ti cate 4-5 maxim pe zi ai serverul plin, 9-10 noaptea ai serverul plin.Ady daca nu sti sa faci redirecturi..spune-mi ca iti fac eu rost..si il rogi pe un prieten sa iti tina sau pe mai multi niste redirecturi.
normal ca stiu ... astrid a tinut redirecturi dupa ce terminam cu upgradeul de la MU am sa vb cu amandoi sa mai deschideti cateva
boby pe site zice ca serveru va fi on astazi 15 august dar .... nu prea e on sper sa il deschida cat mai curand deoarece fierb si la prorpiu si la figurat
man nush ... adi se tzine d cuvant....dar dak nu se deschide azi probabil a intampinat nijte probleme tehnice....da nu itzi face griji...k se va deschide..... sper sa itzi placa ceea c vei gasii in joc..