seara buna, suntem pregatiti, daca nu luam castelul tzu da o lada de bere ca prajituri nu stie sa faca :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:
seara buna care este de fapt realitatea de fapt, ce spune alchimistul sau ce scrie pe illusion platform?? :confused1: :confused1: :confused1: :confused1: :confused1: :confused1: :confused1: :dizzy: :dizzy: :dizzy: :dizzy: :dizzy: :dizzy: :dizzy: :dizzy: :dizzy: :dizzy: :dizzy: :dizzy: :dizzy: :dizzy:
defapt era o intrebare in caz ca nu ti`ai dat seama :doh:, credeam ca moderatorii sunt ceva mai informati.. @saruman.. illusion temple nu cred k e in functionare, sau cel putin pentru clasa 3 de BM din cate am auzit eu.....
Merg...dar cine merge acolo, sa iti trebuiesc multi jucatori...pfff...si ca sa primesti aripi lvl 4...care nu merita...parerea mea...muahahaha... Learn from za best :>
@JoeDirt - hehe e bine ca merge, ar fi frumos sa participam, dar la lipsa de interes pe care o are majoritatea.. (care nu sunt in stare sa participe la un mic event) nu cred ca vom strange vreodata acei "multi" jucatori .............................. :hellno:
e o lipsa de interes in alianta de numa numa........... @ hai sa incercam odata eventul asta daca merge ca nu mi-ar strica o pereche de aripi pe Sauron
N-ai cu cine, tra sa pun paru pe ei cred, in primu rand la CS, vreau prezenta maxima posibila, o sa facem si o conferinta sa discutam, maine cred, ca ne-am dus ca oile ieri la abator. Sunt foarte suparat.:furious: