Un politist vede pentru prima data intr-o statie de metrou un automat de cafea. Curios din fire, merge si el sa vada despre ce e vorba. Baga o moneda, ii cade o cafea. O bea. Mai baga o moneda si ii mai cade o cafea. Iarasi o bea. Si tot asa. Intre timp se formase coada in spatele lui si baba care era a doua il intreaba: - Nu va suparati, domnule, mai lasati si pe altii, uitati ce coada s-a format!!! Si politistul: - Ce vreti doamna? Aveti rabdare!!! Va ofticati ca am noroc si castig incontinuu? :rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao: Doi mosnegi stateau pe o banca int-un parc la un moment dat unul dintre ei spune - Ma duc la WC - Bine te astept aici, spuse celalalt Dup vre-o 30 de minute se intoarce - Unde ai zabovit asa de mult ? - Am fost la femei - Dute ca tu glumesti - Nu glumesc, am fost la femei, ca la barbati era ocupat. :w00t::w00t::w00t::w00t::w00t: :w00t::w00t::w00t: :w00t::w00t::w00t:
Un tip furios intra intr-o farmacie si cere condica de reclamatii. Farmacistul, surprins, speriat, il intreaba: - Care-i problema, care-i necazul? Orice nemultumire aveti o sa o rezolvam fara a scrie in condica, va rog frumos! - Bine, dar ce vreti sa scrieti? - Stiti ce vreau sa scriu in ea? Vreau sa scriu ca prezervativele voaste sint de proasta calitate, sint slabe si se rup. La care un mos, care-si cumpara niste sirop de tuse, zice: - Da, da, aveti dreptate. Si scrieti ca se si-ndoaie!