Din Mangalia frate, dar sunt student la Galati de 5ani, si stiu Braila cat de cat, si muulti braileni..
Dialog incredibil între Guti şi Pellegrini la 3-0 pentru Alcorcon! Iată dialogul dintre cei doi: Guti: "Hai, hai, trebuie sa punem osul mai tare!" Manuel Pellegrini catre Guti: "Si tu poti sa faci mai multe! Daca nu ai chef sa joci sa ne anunti!" Guti: "Daca eu sunt problema, scoate-ma de pe teren!" Manuel Pellegrini: "Atunci du-te si imbraca-te!" Guti: "Sa ti-o trag in c..!" Fotbalistul madrilenilor şi-a continuat "recitalul" arătându-le degetul mijlociu fanilor echipei Alcorcon, iritat de faptul că a fost făcut homosexual. HAAAAAAAAAAAAAAAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
intrebare cine are questul de lvl 3 facut complet nu poate intra in blood castle cu invitatii intre 1-7 ok, dar nu am vazut iteme ptr invitatii de 8, voi da?
salutare tuturor, deci cam greu o sa avem acces in blood castle, eu unu nu am vazut asa cva pina acum ar trebui sa ajung pe la optinova ?? hehehheee
si aici e la fel...eu ma cac...ca nu pot merge in nici un bc...decat ala de +8...si nu am invitatie :|