da stiu poate imi papa rechinu bogatia )... o sa va trimit poze din caraibe cand o sa fie vasu in port
Un avion de pasageri traversa oceanul. La un moment dat se aude vocea stewardesei: - Stimati pasageri, survolam oceanul, priviti pe hublouri, frumuseti deosebite, zborul decurge normal. La un moment dat pica un motor. Din nou stewardesa: -Dragi pasageri, zborul decurge normal, a picat un motor, dar nu e nici o problema, fiti calmi, totul e in regula. Mai merge avionul si pica si celalalt motor. -Dragi pasageri, a mai picat un motor, dar asta nu-i o problema, jos este intinderea nesfirsita a oceanului, sint rechini..dar nu-i nici o problema, in partea dreapta a fiecarui scaun este o alifie cu care va rugam sa va ungeti. O pasagera: -Nu-i asa ca daca ne ungem cu alifia nu ne maninca rechinii ? Stewardesa: -A, ba da, da' asa..mai in scirba ! fa rost de alifia aia
marry sistem works >> http://diablo-network.com/forum/showthread.php?t=9670 << read here ps : put print screens from weeding here > http://diablo-network.com/forum/showthread.php?t=11263
Cel mai mare ecran de cinema din lume, IMAX, a fost instalat astăzi în Bucureşti, în cadrul noului cinematograf Samsung IMAX®, parte a megaplexului Cinema City Cotroceni. Ecranul IMAX este cel mai mare din industrie, fiind de 10 ori mai greu şi mai mare decât un ecran standard de cinema. Înălţimea ecranului este de 26 de metri şi reprezintă echivalentul a 7 elefanţi puşi unul peste celălalt. Ecranul de peste 37 de metri lăţime, cu o dimensiune aproximativ egală cu cea a unei jumătăţi de teren de fotbal, are o formă uşor curbată pentru a cuprinde vederea periferică a tuturor celor care vizionează un film. Ecranul este confecţionat din latex, iar pe 70 % din suprafaţa sa are perforaţii speciale care permit trecerea sunetului şi previn mişcarea datorată curenţilor de aer. Ecranul IMAX®, acoperit cu o vopsea argintie specială prin care este reflectată lumina în sală, creează o imagine 3D impecabilă, datorată şi celor trei elemente specifice: geometria sălii, tehnica de proiecţie şi ochelarii polarizaţi. Lumina generată de lămpile de 15.000 de waţi ale proiectorului IMAX® 3D este atât de puternică, încât, dacă ar fi amplasată pe Lună, s-ar vedea cu ochiul liber de pe Pământ. Megaplexul va fi deschis publicului în data de 20 noiembrie 2009, în cadrul AFI Palace Cotroceni, şi cuprinde 17 săli de cinema, 3 săli VIP, precum şi sala Samsung IMAX®. hehe abia astept sa dea drumu sa ma duc sa vad un film acolo
da bine si in salile vip ce este tot deala mare sau ecrane in tetiere sa se simta fiecare mai jmecher?? btw este 5D mai tare ala
am fost si la 6D hehehe pe langa imaginea 3d mai ai miscare , miros si lumini gen tunete etc prin sala
din cate stiu eu e tot 5 D si e cum ai zis tu se misca scaunele bate vantu te picura ... ect ... daca vin tzunami in film iesi deacolo ud si cu pneumonie ...