sal baietzii...o sa ne despartim ptr 5-7 zile...lap-top-ul meu se duce pana in bucuresti sa-si udate putin cooler-ul...o murit un pitic de la manivela si nu mai facea vant destul...am incercat si cu fasole dar degeaba ...piticul e mort...asa ca Sephi tine mai mult off server-ul )..mai ales acum cand dai drop si exp mai mare ...sa stau accidentat pe banca..)))
focalizeaza`ti supararea in alt domeniu.. hmmm de exemplu ai putea sa ne pregatesti niste "cookies" ca nu ne suparam!
sta Cezar pe balcon in palat...la un moment data vine un porumbel...prinde Cezar porumbelul si ii ia mesajul de la picior....dupa care il arunca...slujitorii vazandu-l il intreaba..-Marite Imparate ceva probleme de esti asa trist...la care Cezar..- Nu, e doar un beep )
capu ala mare si plin de alcool....ba vere nu te mai saturi de bautura? tu nici sange nu mai ai in tine )
bine ca mai vine frigul...ca daca ar fi continuat sa fie caldura i sa-r fi evaporat alcoolul din sange si ar fi facut un stop cardiac
Mda vesti bune --dar mai bune o sa fie cand sephi scrie ca toate sunt la loc si ca si inainte) (mai ales ca se chinuie sa refaca toate) BAAAAFTAAAAA
bai smeagol...poate ar trebui sa-ti ti gura..sau te bagi si tu in seama ca chilotzii-n cur ca multi alti..asa ca nu te mai da rotund troglodit ce esti...invatza se respecti daca vrei sa fi respectat ..asa ca ciocu mic si pe burta ca apa-i mica...o intrebare ..inca nu esti intzarcat...sugarule...sau tot la milli ai ramas
apropo...naomi e taica-tu sau muma-ta..ca nu am fost la botezul lor...sau cumva esti neam cu elton john si george michael...ca semeni cu amandoi )..esti tare in tastatura ce zici de o convorbire la tel...sa-ti aud dintzi clantaind...ti-ai facut buletinul sau tot la grupa mica esti???