sincer eu unul nu ma supar pt lvl da o sa fie mai aiurea daca imi pierd capa )) ca si jwls pt capa erau din primite da in fine nui stres ca daca se creste exp si drop refacem iar ... adi las ca se rezolva .... uite ce de omeni intelegatori peaci si toti cu o gandire pozitiva ... exceptand HaoS so aflat si el sa cobeasca haos tre sa dai de beut la bar pt faza asta 2 luni in fiecare zi
mda...da`l in masa de hard ( scuze de expresie ) important e sa fim sanatosi si voi sa fiti calmi si sa incercati cum stiti voi mai bine sa rezolvati .. sunt sigur ca o sa reusiti si mai sunt sigur ca aveti suportul nostru macar psihic ... suntem aici si o sa asteptam bafta baieti si fiti cu mintea limpede acolo asta e lucruri din astea se intampla si prin alte parti asa ca nu e cine stie ce chestie nemai intalnita.
lasa wa stai linistit si rezolva problema cu svr ca timp e destul ia uite aici :: http://www.capital.ro/articol/in-20-de-ani-am-putea-fi-nemuritori-125830.html :: o sa apuc sa joc si muonline season 55 cu aripi de lvl 20 ))))))))))))))))))
interesant articol eu fac parte dintre cei care vor sa traiasca vesnic am citit pe acolo ca exista si oameni carora le displace ideea..exista pe aici cineva care nu si-ar dori sa traiasca vesnic ?
pai din ce am citit pe acolo si cu sanatatea o sa fie bine ) vedem noi peste 20 de ani daca e adevarata treaba asta ^_^
fain ar fi sa traiti vesnic..dar ia fi atent..sa treaiesti vesnic .tanar si...si sa vina sfarsitul lumii)...sa ar in iad tot vesnic )si tanar si potent...dar in special vesnic
Salutare baieti--Tzu-da dracului capul ca ala doare de la bere( stiu sigur) si cum i-am scris si la sephi pe alt thread--am o caruta de timp liber acum-macar fac ordine in PC ca e varza!----in rest plictiseala. daca face drop mai mare recuperam tot-nu e mare branza v-am popat ca ma duc napoi la lucru cya!
salutare la toata lumea. Uite ce sa facem asteptam cu toti sa se rezolve problema si sa revenim iar ca eu m-am plik in astea 2 zile..
Da ... Si eu m-am plictisit f. tare , si acum mi-am dat seama cat imi lipseste , inca mai am tendinta sa apas F11 sa iasa din bara )
Haos la tine 'neata e la 2:40??? ----beeeeeeton!!!-de-ar fi si la mine asa?!? Super plictiseala aka--da asta e