hehe...prieteni stiu dc nu vi tu cu o naveta de bere ..... o ti doar pt tine ))) oricum poate or avea noroc si or scoate un egal
sale baieti, imi plac motoarele sunt super dar ..........cam atit, nu as dorii sa ma urc pe ele..........
acest sistem de prindere e cel mai folosit. In plus la mine numarul imi acopera semnalizatoarele daca ridic codita sus de aceea e coborat ceva mai jos si prins asa. E foarte practic sistemul Fiecare cu ce ii place ... nu prea imi place sa conduc o masina asa mult fata de a conduce un motor insa sunt nevoit sa o fac iarna
eu imi doresc motor numai ca mai mult de scooter mi-au facut ai mei scandal ca cica ei numi cumpara moarte pe roti si intrun fel ii inteleg ... am vazut o gramada de accidente de genu ca omu cu masina nu a vazut motorul si saracu motociclist sa facut praf si motorul la fel .... din pacate vara asta au fost destule accidente de genu ... acuma nu mai sunt cei cu motoarele devina cum erau la inceput ca mergeam cu 160 in oras ci acuma ii loveste altu cand are 40 50 ... e aiurea... asta ma impiedicat mai tare sa nui mai pistonez pe ai mei ... dar poate dupa ce o sa am un salar decent o sami iau si motor pe langa masina .... nu se compara senzatia pe 2 roti cu masina ...
cat dai sa iti zic :>:>.....Hai Urziceni...bateti 2-1 @ ce bine ii mai prindea inca un 6 la nr ala :))
mai nik..sunt obosit de la munca...nu iti zic cate rr ai sa nu salivezi .....pai de vreo 5 rr-uri nu am mai calcat prin arena ( bad xp ) ..... u??
da tot cu drumuri .. incer sami dau masina ca numi permit leasing .. mia mers firma in cap... si incerc sa plec pe croaziera... duminica ma duc la interviu cu angajatorul ... cum nu mergi arena ma ?? de la 280 unde stai ?? numai icarus di deacolo direct in baraks swamp sau k 6 ?? dami un pm cum faci lvl ... nai frica nu te ajung la rr
ehh nuu....doar stau lore bar ...beu o bere mai vb cu chelneritza ...si tot la 15 min vine xp-u ))))))))))))))))