Asteptam pareri Care din ele este echipa preferata ? Care echipa a facut mai multe pentru fotbalul romanesc ? un banc din categoria hai sa radem de dinamo ^^ meci de fotbal steaua - dinamo in vestiar inainte de incepere jucatorii stelisti nu aveau nici un chef de jucat doar de biliard asa ca Andrei Ionescu vine si le zice " baieti eu sunt tanar vreau sa ma afirm joc eu singur meciu asta voi duceti-va la biliard" astia toti wow ce bine hai sa mergem. au ajuns la biliard s-au gandit sa dea drumu la tv sa vada cum decurge meciul minutul 5, 1-0 pt steaua gol andrei ionescu binenteles. joaca ei biliard ce joaca cand s-au plictisit se gandesc sa dea drumu la tv sa vada rezultatul final 1-1 egaleaza dinamo in minutul 89. se bucura astia las k e bine 1-1 si ne-am jucat si biliard hai la stadion inapoi toti fericiti numai ca il gasesc pe Andrei Ionescu statea in vestiar suparat. se duce goian la el si-l intreaba ce ai ma ce ai patit numai sta suparat ca sa terminat 1-1 ai jucat bine. asta raspunde : sunt suparat ca am luat cartonas rosu in minutul 7 si numai pot sa joc si etapa viitoare cu rapidu care e diferenta dintre steaua si dinamo ? steaua fatza de dinamo >> ca palmares : 1 cupa a campionilor 1 super cupa a europei mai multe titluri de campion mai multe cupe ale romaniei mai multe supercupe ale romaniei. dinamo de 10 ani se antreneaza de Liga Campionilor in timpul asta Steaua a tot jucat acolo )) cand steaua lua bataie in Liga Campionilor , Dinamo juca cu Avantu Prabusirea de la egal la egal si lua bataie =))) altele : la dinamo sunt o caruta de prosti in conducere la steaua e doar unu, sa nu uitam dinamo - foresta in minutul 60 scor 4-0 .. in minutul 90 4-5 =)))))) =))))))) =))))) =)))))) http://www.youtube.com/watch?v=vsnVwqGp7NY nici un jucator de la steaua nu a cantat pe melodia lu dinamo =)) =)) " steaua e numai una " =)) si lista poate continua ^^ bula la scoala .. bula tu tii cu mama ta ? nu ca ma bate . bula tu tii cu tatal tau ? nu ca ma bate . atunci bula tu cu cine tii ? tin cu dinamo ca nu bate pe nimeni )))))) - Ati auzit ca Posta Romana a trebuit sa-si retraga timbrele pe care tocmai le scosese? - De ce ? - Erau cu jucatorii lui dinamo si oamenii nu stiau pe care parte sa scuipe. Cu putin timp inaintea unui meci Dinamo - Steaua, un suporter stelist pleaca cu masina personala spre stadion, sa vada meciul. Pe drum, vede un preot care facea autostopul si il ia in masina. La un moment dat vede un fan dinamovist fluturand un steag. Din instinct, vireaza spre acesta intetionand sa-l ia pe capota, insa isi da seama ca e si preotul in masina si-l evita in ultimul moment. Desi l-a evitat, aude un bubuit ca de tabla infundata. Mirat, priveste in oglinda retrovizoare si se confeseaza preotului: - Stiti, parinte, am pacatuit, era sa-l calc pe dinamovist. - Stai linistit, fiule, l-am luat eu cu portiera pe jigodie. Un dinamovist se duce la cofetarie si intreaba; - “Bomboane este ?” Vanzatoarea ii raspunde: - “Bomboane sunt!” A doua zi, intreaba: - “Prajituri este ?” Vanzatoarea: - “Prajituri sunt!” Intrigat, dinamovistul se gandeste si isi spune “vanzatoarea asta vede ca nu spun corect si incearca sa ma corecteze”, asa ca a treia zi, cand merge acolo, intreaba: - “Rahat sunt ?” Iar vanzatoarea: - “Esti, ca de aia esti dinamovist!” Intra Borcea in discoteca. O gagica supertare il intreaba: - Dansati? - Nu fa proasto, asa merg eu!
astia de la dinamo se dau toti in judecata unii pe altii =)) =)) alb-roşiii se mută la tribunal! În ultimele săptămâni clubul din „Şefan cel Mare” intentează la greu acţiuni de chemare în judecată. Suporteri, acţionari sau ex-acţionari, foşti antrenori şi jandarmi, toţi au intrat în tăvălugul acţiunilor judecătoreşti. Cel mai recent, Nicolae Badea a ales acest tip de reglare a conturilor, chemându-i în instanţă pe fanii care au protestat împotriva politcii acţionarilor. Dar iată lista completă a proceselor în care vor fi implicaţi roş-albii. Fanii şi Dănciulescu versus Jandarmerie În urma incidentelor de la Piteşti, când suporterii au intrat pe teren pentru a protesta împotriva prestaţiei jucătorilor, forţele de ordine au dictat mai multe interdicţii de a participa la meciurile de fotbal. Acestea vor fi contestate în tribunal de către fani, care vor fi apăraţi şi prin declaraţia martorului lor, Ionel Dănciulescu. Florian Walter versus Dinamo Firma de curăţenie a fostului acţionar Florian Walter a dat în judecată clubul pentru a-şi primi restanţele financiare. Acesta chiar este un proces ceva mai deosebit, mai ales că, practic, patronul firmei Romprest este şi acum, cel puţin în acte, investitor la Dinamo. Mircea Rednic versus acţionari Apoi, Mircea Rednic a vrut să dea şi el în judecată pe cineva. Pe oricine, cât timp acesta întrunea calitatea de dinamovist. I-a ales pe acţionari, pe care i-a acuzat pentru declaraţiile în care aceştia sugerau că tehnicianul opreşte anumite comisioane din transferurile fotbaliştilor. Motiv clar de proces, din moment ce vorbele investitorilor au ajuns până în Belgia, ţara în care tehnicianul visează să antreneze. Stricare de imagine şi, deci, proces! Nicolae Badea versus suporteri Nicolae Badea nu rămâne mai prejos şi i-a acţionat în judecată pe suporteri! “Nu am nimic cu fanii, mă refer la aceia care aleg să îşi susţină într-un mod civilizat echipa. Dar aceia dintre ei care au afişat acele bannere la stadionul Dinamo vor fi chemaţi în instanţă pentru încălcarea proprietăţii private” , a declarat oficialul, care vrea să se răzbune după ce ultraşii au arborat mai multe mesaje de contestare a acţionarilor.
Nu mai sunt asa infocat ca suporter cum eram odata, insa steaua a realizat mult mai multe decat dinamo si ma refer mai ales in afara
exact pana si rapidul a realizat mai multe ca dinamo in europa in ultimi ani Einstein la un dineu, inainte sa intre in vorba cu cei de acolo ii intreba ce IQ au. Primul raspunde: - Am IQ 245! - Bine, vin imediat sa vorbim de fizica nucleara si atomi, zice Einstein. Mai incolo altul raspunde: - Am IQ 145! - Vin imediat sa vorbim de forta de propulsie si franare, ii spune Einstein. Si mai incolo, ultimul zice: - Am IQ 45! Einstein se scarpina in cap si zice: - Hai Dinamo =)) =)) =))
In fine nu vom continua pe discutii care sa afecteze fanii celorlate echipe asa ca va rog sa le pastrati la un nivel decent.
brook ........... give me five ))))))))))))))))))) Mesaj de la Cleopatra Stratan pentru Nicolita: Nicolita, te astept la cealalta portita. hahaha))))))))))))) Becali coboara din Maibach,se uita pe jos,ia ia pe deget si gusta: - Hmmm,cacat,bine ca n-am calcat in el !
si cu acelasi becali : Gigi Becali beat, impreuna cu sotia sa in fata stadionului Dinamo. Vine un politist si spune: - Stiti, domnule Becali, nu e bine sa stati in fata stadionului Dinamo, ca sunt suporteri si pot sa va agreseze! - Ce ma? Pe mine, Becali? Ce sa-mi faca ei? Pai, eu, la banii mei, cumpar tot stadionul lui Dinamo, il cumpar si pe Borcea. La care sotia zice: - Lasati-l, domnule ofiter, sotul meu cand e beat cumpara toate cacaturile! ps : give me 5 e veche ... de cand lua Dinamo 5 de la Foresta dupa ce conducea cu 4-0 =)) =)) =)) si inca una asta e reala dc li se spune la suporteri dinamovisti "spartanii " ? pentru ca ei 300 sunt toti =))
De ce Posta romana a scos de pe piata timbrele cu Steaua ? - Nu stiau romani pe ce parte sa scuipe ! )))))))))) Un stelist se suie in autobuz si taxeaza un bilet,dupa care mai taxeaza unul.Un cetatean il vede si-l intreaba: - De ce ati taxat 2 bilete ? Stelistul raspunde: -Pai daca pierd unul,il am pe al doilea! -Si daca le pierzi pe amandoua ? -Am abonament ! @give me five
give me five Cumparaturi : - Un penalty-1000 euro - O eliminare din echipa adversa-2000 euro - O victorie-3000 de euro - Un campionat castigat-50000 euro. Pentru fotbal adevarat exista Dinamo , pentru celelalte, are Steaua Mastercard )))))))))))))))))))
De ce se epileaza luptatori de sumo pe picioare ? Pentru a se putea deosebi de nevestele dinamovistilor =)) =)) =)) - De ce isi trimite NASA astronautii sa se antreneze in Stefan cel Mare? - Pentru ca este singurul loc din lume fara pic de atmosfera! ^^^^ Un reporter ia un interviu unui suporter dinamovist: - Domnule, este alarmant ce se intampla la dumneavoastra. Conform unui sondaj, s-a demonstrat ca 96% dintre suporterii dinamovisti sunt homosexuali. Aveti vreo justificare ptr asta ? - Da, restul de 4% sunt femei. Un suporter dinamovist se duce la doctor sa afle ce e in neregula cu el. "Problema ta este ca esti gras" spune doctorul. "As vrea si o a doua opinie" zice dinamovistul. "Bine, esti si prost si urat" ii raspunde doctorul. ps : vzi k ala cu posta .. m-ai copiat pe mn ^^ ahahahhahaha dar asa cu astia de la dinamo :d tot timpu numai sa fure =))
Care este diferenta dintre un accident si o tragedie? Accident este daca un autocar plin cu suporteri stelisti se prabuseste intr-o prapastie. Tragedie este daca unul din locuri era gol. ))))))))))))))))))))))))))))))) Ps.ma nu suntem hoti ...numa mai destepti decat voi
http://www.prosport.ro/fotbal-inter...-a-spovedit-la-preotul-ala-homosexual-4627852 Laurenţiu Andreescu, preotul de la Mănăstirea din Căldăruşani prins că întreţinea relaţii sexuale cu un tânar, era duhovnicul dinamoviştilor. "Câinii" mergeu la Căldăruşani ori de câte ori aveau prilejul, însă dezvaluirile despre legatura între omul în sutană şi "roş-albi" i-au dat prilejul lui Gigi Becali să-şi ironizeze din nou rivalii. Patronul Stelei face un exerciţiu de imaginaţie cu dinamoviştii participând la slujbă: "Jucătorii lui Dinamo stăteau aplecaţi în faţa preotului şi poate el se gândea la altceva. Nu ştiu cum li se întâmplă doar lor aşa ceva, dar tot voiau ei să fie mai deosebiţi", a spus Gigi la protv. Becali merge mai departe cu presupunerile şi crede că şi şefii din Ştefan cel Mare s-au spovedit duhovnicului homosexual: "Cred că a fost şi Borcea p' acolo să se spovedească. Am auzit multe, dar aşa ceva, niciodată" Şi acţionarii din Groapă au rămas uimiţi când au aflat de aventurile preotului Andreescu şi dau vina pe el pentru ratarea Ligii Campinilor: "E posibil ca toate ghinioanele care s-au abătut asupra echipei în ultimii ani să vină din cauza diavolului cu sutană. Din cauza acestui Iuda homosexual poate că nu am intrat in Liga Campionilor, pentru că el se ruga strâmb şi murdar la Dumnezeu", a afirmat si Turcu in Cancan, completat de Pulhac: "Sunt absolut şocat! Nu-mi vine să cred. Noi mergeam acolo să ne rugăm şi mi se făce silă când mă gândesc ce o fi fost în mintea lui" AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAA ps : daca erati asa destepti jucati in Liga Campionilor =)) =)) =)) pps : ce reprezinta cei 300 de spartani / suporteri dinamo ? 150 de cupluri =)) =)) ce face un dinamovist cand ii vine sa se pise si nu gaseste nici un copac ? se pisa pe el =)) =)) Intr-o scoala paraginita din cartierul stefan cel mare invatatoarea ii pune pe copii sa ridice mana toti cei care tin cu Dinamo. Toata clasa ridica mana entuziasmata, numai un baietel, intr-un colt sta tacut. - Ionica, ce-i cu tine, tu nu tii cu Dinamo? - Nu doamna profesoara. La mine acasa tata tine cu Steaua, mama cu Steaua, asa ca si eu tin tot cu Steaua. - Imbecilule, se rasteste profesoara. Daca tactu era ciorditor, mata bagaboanta, atunci tu ce ai fi fost? - Suporter Dinamo, raspunde Ionica
ce bancuri cu dinamo ? vedeti aici realitatea >> http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/batuti-de-amatori-dinamo-aix-les-bains-1-2-4634228 Bătuţi de amatori! echipa formata din bucatari , cofetari , zugravi si lucratori la supermarketuri Dinamo - Aix les Bains (liga a 6-a Franţa) 1-2 (1-0) hahahhahahahahaaa =)))))))))) =)))))))))) =))))))))))) =)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Steaua 1-3 Dinamo .. asa o sa arate tabela la final)))))))))))))))) ..... apff ce bataie ia steaua deseara :
radeti voi acuma de dinamo...eu am sa rad de voi dupa meci cineeeeeeee sunteeeeeeeem....auuuuuuuugh auuuuuuuuuuugh auuuuuuuugh