TIMISOARA - VFB STUTTGART 0 - 2 CFR CLUJ - SARAJEVO 1-1 STEAUA - SAINT PATRICK 3-0 DINAMO - SLOVAN LIBEREC 0 - 2 dar dinamo iese sigur din europa pt ca au intrat suporteri pe teren VASLUI - AEK ATENA 2-1 dinamo ne-a facut de ras si anu asta ca deobicei. conform regulamentelor dinamo out din europa 3 ani in cel mai bun caz pierde cu 3-0 la masa verde + etape fara spectatori + amenzi si cel mai rau caz cativa ani afara din europa
doamne...ce suporteri are dinamo incredibil ce s-a intamplat la meciul din seara asta. pacat de jocul echipei ca totusi nu a fost chiar rau, pur si simplu n-a vrut mingea sa intre dar dinamo a incurcato tare de tot din cauza huliganilor ) niste bulangii
sa vezi tu suporterii din mexic sau columbia ... de la organizatia lor vine denumirea Huligani ( Huligans ) Nu prea ma afecteaza ca s'a u spulberat sansele pentru Dinamo ... si asa nu o am la inima
La cat mai multe puncte Parerea mea ca restu toate vor face treaba buna P.S Vasluiul chiar a facut un meci frumos asta seara
eu m`am uitat la steaua... incep sa le mearga pasele` la jumatea terenului . banel + capetanos = stancu number 1 )
Cam toate au facut un joc frumos , Steaua si Cluj nu am prea avut unde sa le vad ... Pe net mai mult imi strica cheful Cat despre Dinamo ... Au timp vreo 3 ani sa se pregateasca de UCL )
Acuma trebuie sa recunoastem ca Steaua a avut adversar slabut ... + daca ei continua sa joace ca niste "ciubote" nu vor ajunge prea departe Vaslui ... si acuma imi este incredibil sa vad unde a ajuns echipa asta in ultimul timp. Bravo ei ... Vaslui si CFR erau echipele de la care nu se asteptau multe acuma cativa ani
da adi...mai ales vasluiul care a avut un adversar destul de bun..aek totusi e o echipa titrata in grecia
a facut asta praf pe dinamo da are dreptate fraieru http://blogsport.gsp.ro/buzarin/2009/08/20/pregatiti-va-de-liga-campionilor/
ce tare a scris omu' ) "Adunaţi toţi beţivii din cluburile de noapte şi toţi betegii din clinicile de ortopedie, daţi-le salarii de 400.000 de euro..." ))
tinand cont de faptul`.. ca steaua incearca... sa faca o echipa de jucatori tineri , lipsiti de experienta eu zic ca se merita... acest scor indiferent de echipa... si recunosc poate ca dak era o echipa cum a avut dinamo sau vaslui` nustiu daca ar fi castigat... dar.. ink odata cum zice Becali` ) Dumnezeu tzine cu el , au avut noroc.. sper ca vor avea si de aqum incolo !
nu e vorba de noroc la steaua ca a picat cu o echipa ca astia .. e vb de faptul ca ei au facut ceva in europa au strans destule puncte care pe langa faptu ca a permis romaniei sa aibe 6 echipe in europa le-a adus si statutul de cap de serie la toate tragerile la sorti .. asa ca e normal sa pice cu echipe slab cotate
Si greseala multora este faptul ca il critica si l ironizeaza pe Becali. Lasa sa fie el prost si sa ajunga de la cioban la statutul de patron, parlamentar si alte tampenii unde a ajuns fara pile, mita , etc .... ca sunt aia care au urmat exact contrariul desteptii pe care ii astepta toata lumea. Putini au reusit ca el si putini vor mai reusi
prostia lu` becali a fost si este ca sa luat si se ia de simbolurile stelei (lacatus, hagi etc) si ca se baga peste antrenori ca asa ii vine lui dak nu ar fi facut si nu ar mai face chestiile astea Steaua ar fi mult mai sus