ce vb ma am dat si eu rr si in 3 ore abia am ajuns in lost tower 7 :| sezonu trecut in juma de ora eram arena =)) =))
ba da cum ar fi idiotenia aia de joc " curve ball " a inceput sa ma obsedeze =)) numai suport ce ma enerveaza jocu ala dar nu pot sa ma opresc din jucat =))
cauta aici in arcade games .. aici l`am gasit eu si m`am jucat si l`am inebunit si pe brooklyn cu el =)) (nu`ti recomand hehe) btw hello all
Diablo network este ca un drog...odata ce te-ai alaturat comunitatii,nu o mai poti parasi. Cu alte cuvinte,ce s-a mai intamplat din luna aprilie incoace ?
hai hai ... s a dat wipe ... ce mai vrei ? :^^ Mai stai afk , mai joci putin , etc Btw, nice to see u again PS: Care bate recordul lui Aaape la curveball e tare ))
Ooo,s-a dat wipe ? Chiar tentant,zilele astea ma apuc.Totodata,nu l-am mai vazut pe puidewiz de mult pe Y!M.El era tovarasul meu ^^.
Asa asa ... apuca'te pui de wiz are activitate recenta si pe forum , da i un semn si lui eventual Apoi ... fii atent la news, scrie cu FONT MARE ca toti au inceput de la 0. S au pastrat doar conturi+char ... in rest totul a fost resetat Probleme cu restante, munca ... de nu prea vrei sa te reapuci ?
salutare all !! am o problema cand incerc sa ma conectez pe serverul 2 imi spune incorect password dar pe celelalte 2 servere adica 1 si 3 merge .. dar pe 2 nu merge stie cineva care e problema ? :-??
serveru 2 e VIP server si nu poti sa te conectezi pe el pentru ca nu ai cont VIP PS: Daca vrei cont VIP arunca o privire pe aici: http://diablo-network.com/mu/low-exp/webshop/
Ai reusit sa ma conginvi ! Ma voi reapuca zilele astea de DiabloMu.Totodata,sper ca ma voi intalni si cu veteranii serverului xD. Un singur lucru mai e de facut:sa te felicit pentru perseverenta cu care tii aceasta comunitate,perseverenta pe care nu am mai intalnit-o pana acum.Spor la treaba !
well acum aproapte 4 ani nici nu vreau sa imi amintesc cati au zis ca mai mult de 6 luni serverul nu va tine. Cat despre felicitari, efortul meu fara cel din partea echipei si al playerilor era inutil asadar fiecare isi are partea lui de merit Is curios de ce nu vroiai sa te apuci ? Te temi ca te ia ca un drog si nu mai ai timp pentru altele ? Daca da sa stii ca sunt multi care au o varsta pe srv asta asezati la casa lor si totusi joaca. La urma urmei este un joc sa ne relaxam si de placere ( ma rog ... nu pt toti ) cand avem ceva timp liber ne mai destindem ... cand nu ... traiasca AFK in party cu alti broscoi ^_^ @ Zicea mai demult un player .... sunt 2 tipuri de owneri: Ownerii dupa bani, care nu prea ii intereseaza de o comunitate unita sau de o extindere in interesul serverului ci al banilor, mai dau si ceva iteme free ca are nu stiu ce prieten sau ruda care joaca .... si Sephi Acuma na ... sunt putini care au urmat drumul pe care l am facut noi si pentru acele servere am respect. Pacat ca sunt mult prea rare ...