salutare la toata lumea, is nou p aici. a facut cineva transfer char? si dak da cam in cat timp se rezolva? bafta la lvl
nu vad cum ai face tu transfer char cand toti o iau de la inceput. Ar fi corect ... ce zici ? Asadar priveste threadul cu transfer char si vezi care e treaba
nush dak erau inchise transferurile knd am incercat sau poate nu am bagat d seama, dar in fine..nu mai conteaza. ms d raspuns
hai salutare, e un ambient placut si o racoare in bucuresti de nu se vede om cu persoana.......................................... carna pina la rr mai arzi vreo 2-3 navete de bere ))))))))))))))))
ehhh poate chair mai multe ... k nu prea am timp sa joc ..... oricum te astept pe tine sa dai 2-3 rr si apoi sa ma ajuti sa cresc Ps: am 220 lvl
mci mult dar o sa ai probleme mari financiare vad si mai ales acum pe praful asta o sati fie cam greu hehehe
facem si lvl ... numa mai greu k tot tre sa merg dupa pots de viatza ... oare nu o sa puna cate 255 pots .cum era inainte ? @btw .. nimeni de prin timisoara ... sau care mere la meci timisoara - shakhtior ( fac cinste cu 1 bere)
carna te duci la meci ? @de pots nuj daca o sa ramina asa sau o sa bage de 255,daca ramine asa e cam najpa o sa ne cam chinuim
asta e si ideea, sa nu isi mai ia lumea cate 10, 000 pots la pvp. Acuma pvp ul este echilibrat fara pots O sa va fie greu primele lvl la inceput si cam atat
dap meerg nush dak ati observat dar nu cred k te faci rosu dak faci pk .... eu am omorat 2 consecutiv si nik .