Hello Va rog sa imi trimiteti cei care doriti cate un PM care sa contina usernameul DiabloMu / username forum , localitate, judet si nr de telefon. E posibil sa fac saptamana care vine un drum spre Oradea si mi ar face placere sa va mai cunosc pe cativa dintre voi care am mai tinut legatura ( cei din diferite judete pe care ii cunosc deja nici sa nu indrazniti sa asteptati sa trecem pe la voi ... joking ) PS: Totul va fi scurt ... insa e bine sa avem aceste detalii caci am zis ca vom face niste deplasari prin tara ... daca nu acuma , ceva mai spre mij verii
apfff .... saptamana ce vine plec la cluj nu o sa fiu in oras (((((( ...........oricum dak treci prin cluj sa ma suni @neatza all ..... weekend placut
ca sa vezi ... esti din Oradea si fix acuma pleci ... Ai idee cam pe cand o sa te duci in Cluj? Btw pt baietii din Hunedoara o sa va fac o vizita vara asta cu siguranta. Vad ca sunteti destui de prin acea zona + ca vreau sa cunosc o fosta playerITZA ^^ care a este no1 fan DiabloMu inca dinainte sa se deschida
eu luni plec .... pan pe vineri ....... cred k dau o fuga si pana in lupeni......oricum knd faci iesirea aia sa ma anunti si pe mine