neatza @hehe am trecut si peste furtuna asta .... de mai tin ploile aste mult cred k o sa imi cumpar o barca cu vasle pe la voi cum ii :>
salutare..........................in bucuresti acum e soare 31 grade,aseara o fost furtuna si ploaie @ carna de scapat ai scapat si de data asta( se mai intimpla si minuni ))))))))))))) dar a mers berea pe furtuna ? =)))))))
ehh aseara nu am baut ... numa ce am scapat de durerea de gat .....deci gata cu medicamentele sa vina berea
mi sa ars pielea de la atata stat in soare ce balarie ... maine ajung si eu acasa ps : + 100000 warn pentru toti care mai zic doar salutari =)) =)) mai ziceti si voi ceva mai spuneti o poveste mai alea alea
hai waa trimite si la noi cateva raze de soare( ..... intre timp ma pregatesc de furtuna k se apropie ps : hai noroc
au capu ... ) Interesante news'urile postate despre moartea lui M J , sincer am ramas surprins cand am auzit
sa traiti bine Tito am o veste buna pentru tine ai primit cetatenia romana trebuie sa vi la bucuresti............