cam toti gasesc astfel de scuze. Gandeste te ca eu nu am trecut de 22 si sunt cu mult mai ocupat ... norocul vostru ( al tuturor ) ca am devotament si vointa
neatza baieti hai sa va mai zic un banc Un iepure alerga vesel prin padure,cand,vede un cerb care fuma un trabuc. -Ce faci,ai innebunit?Intr-o zi frumoasa,in mijlocul naturii,tu te intoxici?Hai cu mine sa alergi,sa-ti oxigenezi plamanii! -Ai dreptate,spune cerbul,si incepe sa alerge cu iepurele. In timp ce alergau,cei doi vad vulpea,care statea cu nasul in cocaina.-Hei,spune cerbul,aici in mijlocul naturii ti-ai gasit sa iei cocaina? Hai mai bine sa alergi,sa-ti oxigenezi plaminii. -Ai dreptate,raspunde vulpea,si incepe sa alerge cu iepurele si cerbul. Putin mai incolo,il intilnesc pe lup,cu seringa in mina. -Hei,in mijlocul naturii,si tu te droghezi?Vino sa alergi cu noi,sa-ti oxigenezi plaminii. -Da' mai duce-ti-va-n p... mea, spune lupul, de fiecare data cind iepurele ia extasy,noi incepem sa alergam ca idiotii!
ok dar de asta ce zici ?????????????????? Irinel Columbeanu cu Monica inchiriaza o camera la ultimul etaj la Intercontinental. Monica ia liftul iar Irinel fuge pe scari in sus. A doua zi faza se repeta, Monica ia liftul, Irinel fuge pe scari. In a treia zi cand apar iarasi cei doi, receptionerul intreaba: -Iri, scuza-ma ca te intreb, dar daca alergi pana sus pe scari, cand ajungi sus ti se mai scoala? -De sculat nu mi se mai scoala demult, da' cind ajung sus am o limbaaaa...
un ceai mere sau un cappucino ......sau cel mai bine o bere: http://www.youtube.com/watch?v=yIutgtzwhAc asa fac eu knd am frigiderul plin