Report GM/si pe desteptii

Discussion in 'Romanian' started by SuperMario, Feb 4, 2012.

1. SuperMario

SuperMario Member

Trophy Points:
    0
    1)care GM mia sters tot inventariul, de pe characterul Obelix,
    va rog administratia sa luati masuri, am iesit de pe server pe la ora 16:05 si am revenit la ora 16:26 si pe char Obelix era totul sters setul din webshop,fenrir albastru tot inele ,pend, aripi din webshop totul,

2. mokka_ssin

mokka_ssin Supporter

Trophy Points:
    0
    NOOB

Te-au facut baietii,ha ha ha.Acum cred ca ti-au scos toate basinele din tine.Asi putea sa rad o saptamana de tine dar esti prea noob ca sa ma cobor la nivelul tau.Daca iti steargeau si caracterul era marfa,mai scapam de unul.Ei lasa ca iti cumperi alt set mi dai un GR si iti ei altul mai tareee...

3. SuperMario

SuperMario Member

Trophy Points:
    0
    ......
    ca vad ca u din 10 posturi, ai doar unde te bagi peste toti si ai faci sa te injure :))

ps:eek:bserv ca sunteti un grup de idioti pe server, care ai faceti pe toti sa plece de pe server.
    aveti GM, dati move de pe spot, va bagati voi, etc....

4. mokka_ssin

mokka_ssin Supporter

Trophy Points:
    0
    Mare prost esti

Ei cu asta cred ca am ma bucur ca am scapat de inca un mare prostoi ca tine.poate acum se ginseste sephi mai bine is iti sterge si contu asa de caterinca ca oameni ca tine nu cred ca reusesc sa respire.iti place so sugi si acuma ai gura plina de rahat.dute cu vaca wa dezmembratule.

5. JimmyCool

JimmyCool Member

Trophy Points:
    0
    SuperMario decat sa fi facut circu asta nu era mai bine sa fi facut un report cum ca ti-au disparut anumite iteme de pe cont?
    Nici un admin nu are acces sa stearga iteme de pe conturi, inafara de SephiroTH, asa ca nu fa acuzati aiurea.

Noi facem lumea sa plece??NU tu erai ala care a facut un fake report acu cateva zile??

Mutat in sectiunea corecta

@RespectAllPlayers ia fa tu pauza 1 saptamana ca nu esti la prima iesire de genu asta.

6. SuperMario

SuperMario Member

Trophy Points:
    0
    1) ok daca cineva stia id si pass, atunci de ce pe bk nu so sters nici o itema,jwl ?

2) de ce am zis ca este un grup de idioti, va dau si exemplu clar...

eram singur pe spot,

dupa un afk de 15 min ma trezesc prin arena departe de spot,
    cind revin la spot era killzor, eu party el afk, dupa un timp de afk ma trezesc cu un party full care ma alunga de pe spot,( ce dreaq asta se mai socoate party cind toti sunt full,) ei au vrut sa ma baneze din nou, sau sa plec de pe spot, eu am plecat de pe spot, si cind revin peste un timp, a ramas doar busuchi si cu un bk, vedeti ce oameni, te prin cind esti afk, vb prin guild se aduna 5 persoane fac party si ma posteaza pe forum apoi ma baneaza, intelegeti ce oameni sunt pe server .....

vedeti printurile si o sa intelegeti,

http://imageshack.us/g/208/020416490010.jpg/

7. SuperMario

SuperMario Member

Trophy Points:
    0
    omulei de ce nu poti sa faci ceva, sa vezi cine o intrat de pe ce IP, etc....

ca sa fi fost chiar furat, fura setul,aripele,da nu si imp,pend din magazin,inele cu maxmana, intelegi.......???????????

8. JimmyCool

JimmyCool Member

Trophy Points:
    0
    1.In momentul in care un party full vine pe spot iar tu esti on, prin regulament ai obligatia sa eliberezi spotul.

2.In momentul in care un party full vine pe spot iar tu esti afk nu au cum sa te reporteze pt ks deoarece nu au ss cu spot gol, iar reportul nu va fi luat in considerare
    In situatii de genu ei pot sa faca 2 lucruri:
    a) sa cheme GM-u(daca e vreunu on sau sa intre pe teamspek sa cheme unu) sa te mute de pe spot.
    b) sa dea peste tine, adica sa iti faca ks.

Deci poti sa stai calm caci pt situati de genu nu ai sa fi banat.

SuperMario likes this.
  9. SuperMario

SuperMario Member

Trophy Points:
    0

ai vazut ce oameni sunt, din printurile mele cum au procedat iei, :whistling:

• Loading...