Bafta all ... sa aveti un weekend placut. . Eu unul imi fac bagajul sa plec la munte pana nu se topeste zapada .
O felie (MARE) de tort si un pahar de sampanie tuturor. Azi piticania enervanta de Ahura da al 29-lea reset din viata lui P.S. Ca cadou accept aripi de bk lvl3=))
re all, sunt si eu nou nout, si caut un server de mu fara buguri, cu seson 4... ok, am gasit aici cam asa ceva, dar am o problema, linkurile sa downloadez jocul si sa ma inregistrez nu se incarca, cine ma poate ajuta? de unde sa iau jocul si sa ma inregistrez si eu... ms mult, GL
am rezolvat, imi bloca accesul antivirusul la pagina, acum dc tot am intrebat, si aici sunt buguri de agilitate? (la es) si daca ti se da mana sau hp peste cap... ms
Bun venit ! pragurile de agi sunt ca pe orice MU , insa aici merg putin mai mult din moment ce max stats = 65000 Cat timp bagi pana la 65536 e si normal sa nu se dea nimic peste cap De mentionat ca noi nu avem full season 4 , ci season3 ep 2 + season 4
ms man, romanii domina lumea , acum instalez jocul, trimit datele pt transfer de caracter, si daca se poate sa imi dai linkul unde vad pragurile, sa stiu cum sa bag punctele, si daca se poate dona de pe moneybookers, pt dc imi place aici, aici raman, sper sa gasesc useri de treaba, (apropo, sper ca nu se da curand rr db, sa stiu dc ma apuc de joc calumea, bine doar dupa ce vin de la munca ) ms si GL bastia on from now
1. joaca linistit. 2. Despre praguri vezi sectiunea de ghiduri 3. Cu transferul o sa ai ceva de asteptat asadar iti sugerez sa incepi sa joci cu cele 5000 pcte la inceput 4. Da, MB este acceptat ca metoda de plata ... insa iti sugeram BRD pt romani - va scuteste de taxe Si nu in ultimul rand, respecta regulile si nu vor fi probleme
lolu... oradea, 2 ore de mine, dar e drumul rau de mori incet, am mai avut treaba cu firma prin oradea