Totusi era bine daca nu faceai triple post ...anyway nu stiu ce treba aveai tu cu guilda asta. Puteai sa postezi la Language / Romania ca te lasi de mu ...nu sa scrii peste tot.
) ) ) ) daca zici tu asta , mai pot sa spun ceva ?! Nu vreau sa intru in polemica cu tine , cine stie cunoaste. Totusi nu tre sa faci 100 de posturi prin 100 de thread-uri.
nu am facut nimic...doar aici in guilda ..am zis si la romania... asa ca nu te mai agita ..si vede`ti de ale tale
larissa sterge-ti caracterele Daca suferiti si va lasati de joc pentru motivele astea idioate .... datii itemele lu' GhostDog caci uraste la fel de mult persoanele astea Un sfat ... lasati suferinta deoparte ... jucati de fun oameni buni
GhostDog uraste multe persoane ...daca iti aduci aminte ce rivalitate era intre mine si el acum ceva timp :x . Jajajaja ce ma mai iubeam eu cu el ... noroc cu Deea ca ne impaca. Anyway e super baietas.Tot respectu`.
eu ma refer la faptul ca uraste prostia asta la cei care se lasa de joc ca sufera din nu stiu ce .... sau ca isi sterg caracterele de parca ar impresiona
eu ma las ..ca am de lucru si nu prea mai am timp ...nu ca o spart guilda...de parca numai o guilda ar exista... am dat celelalte seturi ..jew ...dar elfa am pastrato si setul ca poate cine stie..imi fac dinou timp ^^^
salve wa wave , mdea , guilda nu sa spart k nu stateau astia on ,ma rog nici nu o pot numi guilda mea , k erau oameni lu arch , guilda am sparto pt k nu reuseam sa ma inteleg cu ei si nici ei intre ei nu se intelegeau , se injurau toata ziua , se bateau pe srv 2 toata ziua si toata lumea avea dreptate si imi ziceau sa il dau pe celalat afara din giuld,dar eu am facut ceva mai destept si am spart guilda k sa nu se supere nimeni si sa se duca fiecare pe drumu lui !
guilda mea a murit de mult pt k au inceput sa dispara unu cate unu , aaa si app la astia kre se lasa , lasatziva toti si datzimi mie conturile !numai este guilda aia knd eram noi in rivalitate !
hei! si eu's vie! pe aici ahaha..ce frumoase sunt primele pagini omg!!! tre sa actualizam pozele...sunt prea vechi! ... ghost:*:* mi-a fost dor de tine )
ma bucur sa vad k mai sunteti catziva in viata , si mie mia fost dor de u deea , da si u un add pe mess , promit sa nu te mananc , o sa le actualizam dak ai sa dai si u un semn knd mai vii in romania , o sa refac , doar sa ne adunam mai multi si il refac , mai ales k acu in alianta sunt niste oameni kre numi miros deloc bine !
puiule :*:*:* ti-am dat add eu la niste id'uri pe care mi le'a dat lucius, dupa cum poate nu stii, am continuat sa pastrez legatura cu el, care sa dovedit un prieten de incredere. voi incerca sa mai adaug id'ul, dar tu incearca sa nu le mai schimbi saptamanal, aveai unu cu killah nu? toate astea in speranta ca vei aparea online. si da! ar trebui sa refacem asi, eram prea buni :-" fliu fliu
iubire :*:*:* eu iam zis lu luci sa itzi zica sami dai add si aja mai departe dar se parre k a uitat) , o sa refacem si pe nea A$I acusi k saptamana asta nam timp !
Am refacut guilda dar nu am putut pune -=A$I=- deoarece nu e voie cu semne aja k iam pus alt nume , cei vechi kre vor sa se alature sami dea pm in joc sau sa lase reply aici !