Pare fain servarul ca nu mai sunt FO sets dar se pare ca m-am inselat, atata timp cat exista romani pe servar nu are rost sa joci. Prea multi kinderi care se cred mari si tari in fata monitorul. Putem sa primim 5 reset cand incepem DiabloMU dar degeaba comunitatea e de kakao...
pana la urma ce te deranjeaza? ca sunt romani pe srv sau ca sunt prea multi copii care dupa cum spui tu "se cred mari si tari"?? dar vin si te intreb eu, unde nu sunt ?? vorba lui mircea badea "traim in romania" doar
singurul lucru care imi displce la serverul de Mu..Diablo mu e ca suntem putini playeri ..nu mai suntem cum eram odata..
Anubis22 tu esti suparat pe viata mi se pare mie ... ia nene si joaca si veziti de treaba ta ... ca nu cred ca te deranjeaza cineva daca nu o cauti, cat despre faza cu 5 resturi ... glumesti NU ? pai ma dupa 5 res nu mai face nici dracu party ca merg toti singuri pana la 5 reseturi e frumos aici se creaza comunitatea, party alea alea ... sincer nu te cunosc dar cred ca esti mai kinder decat aia pe care ii judeci , imi dai impresia ca vrei sa se dea reset la baza de date ca teai apucat si tu de mu si NA nui corect domne' have fun ...
Asta ca sa stiti cine este omul asta si ce poate..a venit pe spot sa verifice daca am request off,imi da party nu mai atac si pleaca..am fugit sa`l killaresc unpic pentru gest si se vede cum a reactionat (in printuri).Se mai vede cum niste romani,incept sa posteze in apararea mea(va multumesc), asta arata clar ca suntem destul de uniti:thumbup: P.S. Nu am pus toate pozele cu injuraturi..nu are rost, omul nu se mai opreaeace:
''Astfel de variatii oricum vor fi intotdeauna ... jucatori multi ... jucatori mai putini si tot asa'' Sa speram la mai multi ...