huh ? fata ? tzu ... da maine s-a declarat sarbatoare , nu se merge la facultate si nu se dau examene .... insa se pun la restante si absente ( dar asta e partea a II a ) =]
Nu sunt fata,dar am auzit de la un prieten ca daca as pretinde ca sunt o fata fierbinte si singura,as primi jewels pe banda rulanta.
hahaha...iti spun eu din propia experienta...esti fata..ai numai dezavantaje.. 1: toata lumea...se baga cu tine inseama..de nu mai sti cui sa ii raspunzi (care vineinteles..ignore..) 2: toata lumea vine cu intrebari ..Vrei sa ne....? vrei sa fi ..? vrei sa o ... ? ..etc.. de te scoate din sarite apoi ...de primit ..nu primesti...nu`mai in caz ca iti gasesti vre`un disperat ...sau obsedat.... eu de cand ma joc aici pe server ..am primit 1 sylpid bow )
uite si pe prietenul meu casp3ruL ^^^ care ma omoara zilnic..cred ca ii palce de mine..si nu stie cum sa ma invite la un suc in lorencia ....
Neata dragilor, Mai uite am si eu o nelamurire si nu stiam unde sau pe cine sa intreb. Luna asta am facut cerere pentru adaugare de optiuni la 2 sabioare cu acele DM Coins, pina aici toate bune si frumoase, am primit ce am cerut. Acum intrebarea mea este, pina la urma cate "request-uri" per/luna sint acceptate? Nu de alta dar am observat si 4/luna, iar eu as mai vrea niste optiuni si pe 2 inele, doar ca nu sint sigur daca sa postez in luna curenta si/sau cate Dm Coins mi-au mai ramas (ma refer la cele virtuale). Daca ma puteti lamuri si pe mine, raman dator Multam frumos.
poti sa faci 10 iteme excelent pe luna si 3 iteme NOn excelent + luck http://diablo-network.com/forum/showthread.php?t=5814