La Multi Ani dragi Romani !!!!!!!!!!! La Multi Ani Romania !!!!!!!!!!! Din pacate sunt la munca si chiar este foarte mult de munca in peroada asta..........dar de fapt asta nu este rau iar in final vor aparea si rezultatele mult asteptate !!!!!!!!!
salutare felix nici o invirteala ) ce invirteli sa facem pe praful asta din romania si de romania?? abia astept weekendul sa ma odihnesc, si sarbatorile sa mai si petrecem ..........
salut salut, ce praf frate? ca numa despre ploaie si zapada se vorbeste in stirile din ro. sau u vb despre cox =))glumeam....mda...stiu la ce te referi...praf praf da deja mie dor de romania sapt viitoare in sfarsit revin si eu, sa mai prafuesc si p'acolo un pic de sarbatori) cat ai concediu? makar vreo 2-3 sapt asa?
neatzaaa, mohorata rau, n-am vazut soare de cateva zile si sufla vantu a naibii... ai ce da cu lopata Ady?
is in ro deja azi dupamasa am ajuns acasa...da mai tre sa-mi iau pc(ala vechi o crapat)si tre sa bag netu.asa ca vreo saptamana doua mai dureaza. de ce?vrei sa ma bati eh?))
pfoaa insulta de gradul intai, dar cum iti permiti? a ? a?? pacpac @felixy tu pe unde umblasi? ce taara?