e hai vezi ca te bagi cam aiurea, vezi'ti acolo de trb lasa posturile cand vb eu cu altcineva a.k.a = un fel de nume de cod, nickname, supranumit si...
Ok Cine Ma Ajuta Si Pe Mine?!! Incerc De Ceva Vreme Sami Fac Kape Of Dark Lord Si Nu Imi Iasa.bag Urmatoarele Inteme:wings+pana+jwel Of Chaos=17%.doar Atata Este Procentaju De Reusita.rog Si Eu Cine Stie Sami Spuna Reteta Exacta. Sal!
tre sa bagi wings +creast of monarch +chaos + item de bok +5 +4+add+4(dak vrei sanse mai mari fa itemu +9)
Men Sunt Nou Pe Aicea Asa Ca Daca Pun Intrebari Stupide Sory. Care Sunt Intemele De Bok+5+add.ca Eu Inteme Cu O Astfel De Denumire Nu Am Vazut Si Nu Am Gasitsi Cum Se Abgradeaza Intemele Ca Eu Nu Am Gasit Formule De Abgradare Decat De La +10.de La +10 In Jos Nu Stiu Cum Se Abgradeaza
nu este o intrebare stupida bok+5 le gasesti la invazie in tarkan, in monstrii aia mari ( tantalos ) aurii. iteme + add, inseamna item + additional damage (4/8/12/16/28) Itemele de la +0 la +6 se upgradeaza bagand bless in ele Itemele de la +6 la +9 se upgradeaza bagand soul in ele daca mai ai nelamuriri postezi si te ajutam cu placere
Daca vrei sa arunci o privire pe un forum facut de mine click HERE PS asta e facut de cand aveam eu clan la CS (COUNTER_STRIKE) sufeream si eu eram mai mic ,si scuze de link ala pe care l-am atasat pe forum daca e ceva EDIT ...
men am incercat sa upgradez armuri dar nu a mers.Am incercat o armura +7,cumparata si iam bagat soul de mia venit rau si nu a mers.Si la fel am facut si cu armuri cu + mai mic bagand bles in ele dar nimic.Repet intemele au fost cu add si luk,nu au mers nici una. Am incercat la chaos masin in NORIA,sau trebuia in alta parte. UNDEVA GRESESC SI NU STIU UNDE?????!!!!!!.......
True, intra si in non exe, cu exact acelasi efect. Katana sa incerci guides, pana la urma le inveti ca nu sunt grele bafta