esti frumos paci , da deea tot pe je iubeste !nu pari de 1,88 , de fapt si eu am 1,88 desi nici eu nu par in poze )
nota 0....nush ce intelegi la poze editate....baga o poza cu tine, da una normala nu facuta cu toate prostiile de efecte Mai...fata aia face cu ochiul sau a primit o scatoalca si e invinetit. PS: Ghost ia vezi ca ti f** 2 palete / flasnete dupa ureche, nu se ia nimeni de gagica ( poate doar paci ) stai cumintel in cusca ca te palesc ) PS2: Maine zi de baut....sper! Wish me luck la examen si cu Dumnezeu inainte !
Si tu mai f**i 2 palete ma ? ..ai grija,sa nu-ti f** eu 15. Da Ghost,am de cand sa ti-o fur.[ si asa nu e a ta ] ( Lasa-ma o noapte cu ea,ca iti zic eu ca nu o sa te mai vrea sa te vada ) Succes la examen [ cat mash bucura sa il pici =)) ] joke
wa eu maine tre sa ma duc si eu pe la fac, ce fac ? iar ma duc varza ?eu stiu paci ,de unde stii u k nu e a mea?>eu am incredere in ea
Ca mi-ai spus,e prietena prietenului tau. E bine ca ai incredere in ea,dar nu se stie niciodata ^^ Poate o mai prind singurica pe la 5..ca ti'o pap ^^
@paci - despre palete vorbeam cu ghost si vezi ca alea 15 se intorc inzecit daca te referi la mine @WAVE - prea tare postu ) @ghost - si ce daca ?...parca e prima oara .... @deea - taci ! )) @paci - imi amintesti de unu R4DU de pe srv =)) tot asa rau e si el si totusi esenta... ) @PS: imi placa quote-ul cu @