"Cat despre poza...am obs ca e expresiva, totusi n as vrea sa gandesc mai departe si sa inteleg de ce aveai fata aia....presimt ca nu va fi ceva placut " ntz ntz adi adi ) hai c-o schimb
Uh uh ..mai pune :-" [ dar nu la avatar ] Ce chestie,messengerul nu mai merge..pe orice site incerc sa intru " Server not found " [ adica e picat netul ] dar forumul / siteul de la diablo merge..si serveru'
bine ai venit vyc88 ! Paci ti-o fi dat tie darkstone netu jos si nu mie....=)) ah apropo ce mai face pustiul ? Tot cu hakurile si spartul de banci din usa facand 55,000 euro lunar a ramas ?=)) Astept cred ...de 2 sapt sa mi dea netul jos cum a promis dar nu vad progrese....sper sa nu se fi intimidat Pt Deea : Nu stii cat de bine ma simt cand schimba ceva fetele pt mine...ce sa spun ) As putea sa ghicesc cand e facuta poza.... Hmmm...imediat ce te-ai trezit ? PS: Daca mai arunci o privire ca aia incearca sa nu tai pe careva Just do it !
shhh.... iar ai schimbat poza =)) PS: imi dau ochii in lacrimi cand citesc versurile din semnatura ta )) Si sa nu uit...pune 2 cornite la poza din semnatura...te-ar reprezenta mai bine )))
poi am schimbat-o adi! sper ca asta sa-ti placa) adik..sa iti convina ))) ca restu la toate ai avut ceva de zis! asta ma reprezinta ) (oarecum)
wa ia nu va mai luatzi de femeia mea va va dau dintzi jos , avetzi ceva cu ea trecetzi intai pe la mine ! Be Carefull !
..and here is Paci [i-am spus la CyRaX sa stearga " Sig by SavlorO " si cica daca vreau scrie mai mica,sau o muta altundeva..da nici de cum sa o stearga..ce hotz ] Thanks CyRaX / Fullmetal !