ziua buna Ungurul si romanul pescuiesc pestisorul de aur. - Daca imi dati drumul va voi indeplini cate o dorinta la fiecare. Ungurul primul. - Mai pestisorule, vreau eu sa faci in jurul Ungariei un zid de aproximativ 4-5 metri, fara nici un geam si fara nici o usita. - S-a facut. Romanul apoi. - Mai pestisorule, da zidul ista care l-ai facu in jurul Ungariei chiar n-are nici o gaura? - Nu.! - Atunci......TOARNA APA!!! :yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: Un scotian si fiul lui se plimba in parc. − Tati imi iei te rog frumos o inghetata? Scotianul stramband din nas se indura si ii cumpara. Anii trec baiatul face armata si cand termina trece pe la taicasu: − Ce zici tata,faci cinste cu o bere? − Doamne ai inebunit bere dupa inghetata?? :thumbup1: :thumbup1: :thumbup1: :thumbup1: :thumbup1: :thumbup1:
sale wa king.....kong ^^^ - Cum se poate termina scandalul dintre Mutu si Razvan? − Mutu sa ia pastila de slabit si Razvan sa scape de greutati!
sa traiti mult mai bine -Mai e ceva pozitiv in vremurile astea grele? − Da. Mutu! :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: Profesoara le explica la scoala copiilor: − SIDA se poate lua in relatia ea-el, ea-ea sau el-el. Bula: − Doamna profesoara, in relatia eu-eu, exista un risc? :lighten: :lighten: :lighten: :lighten: :lighten: :lighten: :lighten: :lighten: :lighten: :lighten: :lighten: :lighten: :lighten: :lighten: :lighten: :lighten: :lighten: :lighten: Intr-un compartiment de tren, in care se afla un tanar, intra si se instaleaza o tanara impreuna cu mama ei.Pleaca trenul si tanara incepe sa faca vocalize. − Doamna, va rog sa ma scuzati, spune tanarul. Este foarte enervant ce face fiica dumneavoastra. − Vai, domnule, dar trebuie sa ifiti intelegator! Fiica mea repeta: are maine examen la canto. Tanarul vede ca nu are cu cine sa se inteleaga si incheie discutia. Dupa o vreme, ii vine o idee, isi scoate instrumentul din pantaloni si incepe sa si-l frece. − Vai,tinere, dar este absolut dezgustator ce faci dumneata! zice mama suparata. − Doamna, trebuie sa fiti intelegatoare! Si eu repet: maine ma insor! :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping:
Un pui de manelist vine acasa dupa prima lui zi de scoala: -Mamico, azi la scoala am facut literele si eu am fost cel mai bun. De ce mamico pentru ca ascult manele? -Nu puiul mamii, pentru ca esti inteligent. A doua zi dupa scoala: -Mamico, azi am facut adunari si eu am fost cel mai bun. De ce mamico pentru ca imi plac manelele? -Nu puiul mamii, pentru ca esti inteligent …. A treia zi dupa scoala: -Mamico azi am avut educatie fizica si eu sunt singurul baiat din clasa care am par pe piept. De ce mamico pentru ca sunt manelist? -Nu puiul mamii, pentru ca ai 24 de ani! :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink::blink: :blink: :blink: :dance: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: in seara aceasta este fara dedicatie :thumbup: :thumbup: :clapping: :clapping: :spam: :spam: :ban: :ban: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: