mda cei ce au de ex dragon slayer in swamp nici nu discuta cu moobii( exact cum ai spus tu stau cu orele si fac levele si dupa vreo 2-3-4 ore abia lea scazut durabilitatea cu citeva untati la arma) dar eu in schimb si cind am arma cu durabilitatea maxima fac un damage la jumatate cu cit fac ei in swamp ( hai sa nu exagerez ceva mai mult de jumatate ) pe celelate harti parca parca ma apropii de ei la damage PS astept si alte pareri ale celor care au celeasi arme ca mine si anume diablo's hummer
la mine si knd ii pe 0 face dmg ... ....chiar si knd dau cu amaratele de topoare tomahawk )))...in 3 min is pe rosu dar DMG tot la fel fac .... poate o fi ceva legat de char
neatza Romania, ce dimineata frumoasa ne-a facut lucian bute extraordinar meci facut de el in fata mexicanului cistigat de lucian prin KO Lucian Bute Campion Mondial
la faza cu armele,eu am 2 DK fo si nu am avut probleme cu ele desi am stat si 2 zile in swamp.Poate e si de la pct de la skill three unde am bagat full la alea cu repair
alea cu repair scade pretu de reparere , nu creste durabilitatea sau rezistenta, deci nu are nicio treaba. Sincer nush cum de se intampla asa, si eu las afk la greu acolo, si mie se strica armele repejor, dar dau dmg si pe rosu eu, dmg mai mic, dar fac.pot sa omor. am MoK
Si eu am hammere si tot asa mi se intampla...Dar cand ma trezesc dimineata sunt pe rosu(in 20 de min pica) dar mai fac putin dmg...foarte putin. (oricum am de gand sa le schimb) ) "Hammerele sunt bataie de joc pe s4..." din ce erau si ce'au ajuns :-j
salutare ...e ciudat cu armele...nush ce sa zic...ce e mai ciudat este ca nu mai faci dmg...la mine se duce durability dar tot fac dmg...:-??...ciudat...si la reparat costa cateva milioane de zen )
ai dreptate, dar as dorii sa aud si parerea lui sephyroth, si eu as vrea sa le schimb dar stau rau la sectiunea "finante"
nam zis din misto, nam zis ca u esti de vina sau altcineva!! nu-i cs? asta e, o sa fie dum viitoare!!asa ca laso mai moale un pik cu 'surprizele'. Thx