lol o alta tentativa de a ne bana http://diablo-network.com/forum/showthread.php?t=11237 pe langa k nu ii bun intervalu de timp ..se vede clar cum 2 dintre ei or plecat si or gasit alt spot.... mando spune unde sa vin sa iau si eu o bere
comentarii ???...............cred ca pe celelalte nu le mai am ptr ca am reinstalat clientul dar....aceasta e o propozitie destul de.........calduroasa in comparatie cu celelalte poi chiar crezi ca nu mere o bere inainte de meci ?? cum sa ma cert inaintea unui meci de CL cu unirea ?? @ brook asa este nu se pun dar am vrut doar sa dovedesc limbajul lui dragalas ca el prea se crede inocent si un bun crestin
Mushu intr`o ora ai facut de 2 ori double post !se vede ca te pricepi la reguli ! Deaia sa inventat butonul Edit @ warn @ saruman mesajele din privat nu se pun deaia exista /whisper off
hai ma gata nu conteaza, nu suntem nici calugari nici sfinti, injuram , bem , scuipam si ragaim, suntem barbati/baieti si gata...Ar trebui sa ne amuze astea ce drq....si eu ca moderator, daca ma calca unu pe coada si ma injura pe privat, ii raspund la fel, si ramane privat si gata...incheiati cu prostiile
dupa cum am mai spus tzu .. Oricine cu macar juma de creier o sa`mi inteleaga mesajul .. asa ca sa mergem mai departe ce face urziceni in seara asta ? :d
np ! regulile sunt reguli ziceai ca le stii asa ca respectale da`ti niste pronosticuri ca vreau sa bag la pariuri 4378 Panathinaikos : Sturm Graz 4348 Sparta Prague : Cfr Cluj 4349 Athletic Bilbao : Nacional Madeira 4350 Austria Vienna : Werder Bremen 4377 Galatasaray : Dinamo Bucharest 4376 Fulham : Roma 4374 Hertha Berlin : Heerenveen 4375 Cska Sofia : Basel 4340 Salzburg : Levski Sofia 4339 Lazio : Villarreal 4373 Ventspils : Sporting Lisbon 4372 Hapoel Tel Aviv : Rapid Vienna 4371 Celtic : Hamburg 4347 Psv Eindhoven : Fc Copenhagen 4346 Shakhtar Donetsk : Toulouse 4345 Club Brugge : Partizan Belgrade 4344 Benfica : Everton 4341 Sheriff Tiraspol : Twente 4342 Steaua Bucharest : Fenerbahce 4343 Bate Borisov : Aek Athens 4365 Valencia : Slavia Prague 4364 Lille : Genoa 4362 Ajax : Dinamo Zagreb 4363 Fc Timisoara : Anderlecht
Eu cand am zis de reguli m`am referit la regulile server`ului ... a jocului propiu`zis ... si nu ale forumului, ca vad ca nu ai inteles ... regulile forumului ... nu le stiu sincer si chiar nu mi`am batut capul sa le citesc. PT BROOKLYN ... ca vb aia dak stiu regulile sa le respect. Ce tine de joc le`am respectat ... ca drept dovada ca ink nu am luat ban
iei imediat ban pe forum, esti fenomenal omule, APASA PE EDIT cand mai ai ceva de zis, nu mai fa double-post!!! Civilizat e ca atunci cand te apuci sa folosesti ceva, citesti intai instructiunile de folosire, la fel si in cazul forumui, daca intentionezi sa mai postezi, citeste regulile alea. Eu nu intelg cum faci d-post dupa ce acum 1 ora ai luat warn ptr asta, sincer mi-e foarte greu sa-mi dau seama...inseamna ca nici macar nu te obosesti sa citesti ce si cum , si postezi asa in nestiinta.
@ Mushu warn ! ai luat odata warn pt double post dc continui ?! FOLOSESTE BUTONUL EDIT ! la urmatoare abatere ai ban ps : subiectul era incheiat nu inteleg dc mai insisti