Salutare

Discussion in 'Romanian' started by Maniac, Feb 27, 2007.

1. HaoS

HaoS Member

Trophy Points:
    0
    salut lion

pukairina likes this.
  2. Akapunto

Akapunto Lord of Darkness Supporter

Trophy Points:
    0
    re all.

Ce mai faceti? Cand mai faceti pk caspere markeaza-mi si mie un boz

saruman likes this.
  3. Lion

Lion Supporter

Trophy Points:
    113
    aka vad k teai facuit rau :D:D

4. saruman

saruman Supporter

Trophy Points:
    113
    o intrebare ati gasit vreunu scut de season 4 cu skil?

5. Akapunto

Trophy Points:
    0
    m-am facut al drq de rau:))

pukairina and saruman like this.
  6. Karamatti

Karamatti Member

Trophy Points:
    0
    huaaa, cata spamu pe aici, i love it :D

pukairina likes this.
  7. HaoS

HaoS Member

Trophy Points:
    0
    hehe se pare ca, kalima6 server 3 nu mai e sigura de lasat afk vin baietii la pk seara cand sta lumea afk .. nu`i asa saruman ?

stateam pe spot linistit..si vine tiptil crezand probabil ca sunt afk si incepe sa dea in mine..norocu` meu ca eram on si l`am omorat eu ^_^

daca vreti asa ... asa o sa fie ... daca nu sa ma anuntati si pe mine

pukairina likes this.
  8. saruman

saruman Supporter

Trophy Points:
    113
    neatza tuturor

mu mai e sigur de mult timp, am invatat si eu lectia asta de la un bun prieten de al tau "noaptea.........." de la el a plecat totul asa ca faceti o sedinta in care sa dezbateti tema asta si nu mai tine tu lectii de moralitate la altii uitate in curtea ta prima data si credema ca ai ce vedea, vi se potriveste perfect zicala " nu vezi parul din ochiul tau ci paiul din ochiul altuia "

pukairina likes this.
  9. pukairina

pukairina Supporter

Trophy Points:
    0
    Buna dimineataa :D

ps: lasati cearta k e doar un joc:p :)

saruman likes this.
  10. Lion

Lion Supporter

Trophy Points:
    113
    neatza :D:D.

@sunt de acord cu explo;)

pukairina likes this.
  11. HaoS

HaoS Member

Trophy Points:
    0
    hehe nu era cearta doar discutam ca de aia e forum

mie pana acum nu mi-a placut sa raspund pentru ce face altul ( spui tu ca altcineva a inceput bla bla ).. si nu inteleg .. daca altul a inceput de ce vii sa incerci sa faci pk pe mine si nu incerci sa faci pk pe cine zici tu
    eu merg pe un principiu general "nu faci pk pe mine nu fac pk pe tine" dar daca deja ai incercat sa faci pk o sa incep si eu de acum sa fac pk .. ti-am zis sa ma anunti cand vrei sa ne oprim pana atunci nu uita ca e doar un joc si jocurile se joaca de amuzament nu din ura.

pukairina likes this.
  12. Brook

Brook Member

Trophy Points:
    0
    eu merg pe principiul .. nu puteti sa va abtineti de la jigniri (nu e vorba de haos e vb de altii) o dam in alte chestii , ca la pk`ul ala toata lumea facea pk si se amuza apar vreo 2 redusi mintal care incep sa jigneasca si nu erau de la noi, i-am zis lu carnatu sa`si potoleasca oameni el imi raspunde "ce sa le fac eu " =)) frumos .. am avut si noi deastia si cu seturi fo si cu tot care nu se abtineau si au zburat, asa ca pana nu invatati sa va controlati nu prea avem ce discuta pe teme deastea si o sa incepem ca sezonu trecut

pukairina and saruman like this.
  13. HaoS

HaoS Member

Trophy Points:
    0
    e urat si aiurea cand se incep cu jigniri asta as vrea si eu sa atrag atentia..sa se lase ura sau invidia (ma refer la modul general) la o parte si sa se joace de placere de relaxare de amuzament .. dar fara jigniri pentru ca e doar un joc nu e un camp de lupta adevarat unde "totul e permis" daca unii cred asta inseamna ca au probleme serioase...suntem o comunitate si pot exista pareri in contradictoriu pentru ca fiecare om e diferit in felul lui dar pana a se ajunge la jigniri si ura...e deja prea mult.

pukairina likes this.
  14. Brook

Brook Member

Trophy Points:
    0
    exact .. ne pk`im ks`im si ce se mai poate face intr`un joc cat vreti voi dar terminati cu jignirile . nu ma deranjeaza nici daca vine toata alianta adversa si ma omoara continu 1 ora atata timp cat nimeni nu jigneste, si cred ca pe partea asta gm guildelor ar trebui sa ia masuri, un player care jigneste daca este dat afara si nu`l mai ia nimeni din cauza asta o sa vedeti ca trebuie sa se potoleasca , mu e joc de echipa , de relaxare si de amuzament nu de jigniri si chestii de genul

pukairina, saruman and HaoS like this.
  15. Brook

Brook Member

Trophy Points:
    0
    ia uitati-va la printu asta : ce se intampla daca il postam acu pe carnatu si pe lady pentru ks la pt full ? amandoi erau banati. si ce rezolvam? NIMIC vreau doar sa va arat ca genul asta de a juca nu duce nicaieri. i-am spus si la carnatzu, vorbeste cu playeri de la tine sa se potoleasca,eu nu dau nume dar au vreo 3-4 care strica tot (de la ei sa inceput cu pk in kalima6, au jignit si tot ei au regizat ks`ul lui akapunto pentru a fi banat) asa ca ar fi cazul sa`i puna la punct sau lucrurile or sa degenereze si nu cred ca ar fi prea placut.

ps: noi nu ne ducem peste oameni pe spot sa ii banam gratis , dupa ce i-am demonstrat ce urat e sa umblam cu regizari ne-am mutat pe un alt spot si i-am lasat sa faca lvl incontinuare

pukairina likes this.
  16. Akapunto

Trophy Points:
    0
    ia vacanta:)) 2 zile

Brook likes this.
  17. r3dpuma

r3dpuma Member

Trophy Points:
    0
    Fara modestie zic ca eu sunt primul care condamna acest comportament, in calitate de GuildMaster, am aplicat regula la mine in guild : IEI BAN = KICK!!!, e in functiune deja de mai mult de jumate de an, si functioneaza, am un guild cuminte si respectuos, dar puternic si nervos cand e cazul.Am dat afara si prieteni, nu ma uit si nu ma intereseaza. Cine nu ma crede sa verifice guilda annoncement-ul prin intermediul site-ului la Top Guilds. Parerea mea asta e solutia, gresesti platesti, am patit-o si eu , cu mult timp in urma cand nu faceam parte din Staff-ul DGN, am avt cred ca 4 ban-uri consecutive pentru limbaj, si crize de astea pe post, cand ma bateam cu GhostDog...M-am maturizat si acum nu mai accept asa ceva de la mine si nici de la membrii guildei mele. Imi doresc sa se implementeze aceasi regula in toata alianta, dar asta nu depinde de mine.
    Tc!

Brook, pukairina and saruman like this.
  18. saruman

saruman Supporter

Trophy Points:
    113

aste se numeste fairplay dar ei nu prea cunosc conceptul asta

la voi in alianta ar trebui discutata tema asta care se perpetueaza de multa vreme ptr ca aveti citeva exeplare de exceptie in cea ce priveste vocabularul

Brook and pukairina like this.
  19. pukairina

pukairina Supporter

Trophy Points:
    0
    Sunt de acord cu Saruman aici:)

saruman and Brook like this.
  20. HaoS

HaoS Member

Trophy Points:
    0
    si eu as vrea asta sa fie fair play si decat daca e neaparat nevoie sa postezi pe cineva care face intetionat si constient ks sau vorbeste vulgar ... dar cum a zis si tzuchi eu sunt doar un simplu player nu depinde numai de mine

Lion likes this.