Buna Ziua

Discussion in 'Archive' started by BasoN, Sep 23, 2011.

1. BasoN

BasoN Member

Trophy Points:
    0
    Buna Ziua :) as dori sa ma adresez administratorului , as avea niste ideei care cred ca ar prinde bine serverului.in Primul rand o sa vina un numar mare de jucatori care va prinde bine Serverului.Apoi dupa mine ar trebuii sa se faca doar 1 singur server PVP! :) cu anumite reguli asa ar fi mult mai multa ACTIVITATE pe 1 Singur Server parerea mea , PVp sa fie acceptat in orice harta oriunde atata timp cat nu exista un party full pe un anumit spot :) acolo nu e voie sa faci pk 4/5(PT FULL) , apoi ca sa fie mai multa activitate pe server ar trebuii sa exista regula de TAKE la spot :) EXP> (daca un 1 2 3 oameni ataca pe un spot si vine un party full peste ei :) cei cu party full vor detine sPOTUL! sau daca un party full se afla pe un spot 4/5 (PERSOANE ) acolo sa intre regula TAKE la spot adika daca nimeni din partyul respectiv nu este ON :) celalat parte va incepe sa faca 5 poze ca dovada ca ceilalti nu SUNT ON , intrebandui daca sunt ON !

asa va fi mai multa lume on si seara si dim in orice moment al zilei pentru a nu pierde SPOTUL respectiv.

sa speram ca ii o idee ok :) si nu o prostie :D Rog Administratorul sami raspunda .

ceilalti puteti sa comentati :D ideea.

Multumesc :thumbup:

2. Gix

Gix Innovate, Don't Imitate Founder

Trophy Points:
    113
    S-au votat 2 servere. Cu un singur server pvp dar si cu reguli de PK ar fi o nebunie totala

Oricum si asa serverele incep sa depaseasca 300 online asadar un singur server nu ar ajunge

//

Players voted for two servers and by keeping a single pvp server but having pk rules in the same time would turn everything into chaos

We're already near to 300 online players so a single server won't be enough anyway

saxobeat and BasoN like this.
  3. wixinc

wixinc Member

Trophy Points:
    0
    E bun asa cum e acuma 2 servere , daca vrei sa lasi afk peste noapte lasi pe serv 1 daca stai online stai p serv 2 :D regula cu pk si ks ,este daca ai pt full 4/5 nu e voie in rest este voie.

4. BasoN

BasoN Member

Trophy Points:
    0
    aham asta e foarte bine si ma bucur sa aud asta ca depaseste 300 :p

atunci o regula de TAKE? :) sau ceva de genu nu ar fi bine venita ? :) pe pvp?:) sau chiar si pe non PVP :) si sa faci la 1 sapt mentenanta si nu in fiecare zi pentru ca este nuj care afk :D ar merge mult mai bine asa :) AFk-ul face parte si din MU de cativa ani in coace.. si e greu fara sa mai dormi etc un pic daca tot vrei sa joci non STOP:) si sa fi the Best.. :)

iti spun asa ca idee pentru ca si eu am avut server 1 an de zile :) si a fost cel mai ok din RO :)

5. saxobeat

saxobeat Member

Trophy Points:
    0
    Mai trebuia sa propui donatii pentru seturi ,aripi etc si ne intorceam la maxim 40 playeri online (cum era Sez 6 la sfarsit). Acum sunt destul de multi si or sa mai vina:)

6. BasoN

BasoN Member

Trophy Points:
    0
    cel putin mai vin eu cu 50 de persoane :) din fosta comunitate :D .

si inca ceva am vazut arena e destul de "Dezordonata" nu ar fi mai bine sa fie si cateva spoturi de orc archer sau orci :) pentru oameni mai mici ?

si cateva spoturi intru singur PUnct pentru un BK Killer/ DL? sau pe linie ?:) in 5 6 puncte pe linie pentru 2 bk :) sau 2 dl :D nu doar SM-i sa aiba spoturi sparte? nu ar fi ok:-? sa fie si spoturi de SM :)

7. dominos50

dominos50 Member

Trophy Points:
    0
    este ok cu 2servere... ziua cand intru vad ca ambele servere 1/2 is peste 50% pline, cine stie pe viitor poate vom avea nevoie de un server3 ca nu vom mai avea loc pe alea 2:))

8. Gix

Trophy Points:
    113
    Regula de TAKE exista. Citeste regulamentul :)

Ok let's stick to english.

If you want to create other languages thread go to Other Languages Forum > Romanian Language :)

catakills likes this.
  9. dominos50

dominos50 Member

Trophy Points:
    0
    Cat despre spoturi ar fi bine ca tzarcurile sa fie imprastiare iar alea de pe marginea arenei cat de cat mai adunate pentru bk/dl :cool:

catakills and BasoN like this.
  10. BasoN

BasoN Member

Trophy Points:
    0
    exact tarcurile :) imprastiate si cei pe langa GATE( ADIKA intrun singur PUNCT)

catakills likes this.
  11. Gix

Trophy Points:
    113
    asa si sunt si mai apropiate de 5 radius nu vor fi. Insa sunt jucatoriicare trec pe langa spoturi si mai atrag mobii spre alte coordonate asa ca trebuie sa omorati mobii si ei vor reveni inapoi pe spot

12. BasoN

BasoN Member

Trophy Points:
    0
    punct?:) pe iarba nu am vazut doar intre STALPI aia.. si ala nu e gate.. :) ADIKA un SINGUR PUNCT :-? si baga mobi care te muta.. :) ADIKA SOCERCERI DIN BC :)

13. BasoN

BasoN Member

Trophy Points:
    0
    app potiunile nu le poti face de 255 :)? totuside 25... :) trebe sa mergi de 1000 de ori :) si asta chiar nu e deloc placut

14. Gix

Trophy Points:
    113
    mai vrei exp 99999x si esti fericit nu?

Nu degeaba au fost puse potiunile asa sau tu vrei pvp cu 10.000 potiuni?

Spoturile de langa tarc au mobi cu 5 radius. Punct inseamna 0 si in caz ca pica vreun jewel trebuie sa stai sa culegi tot ca sa ajungi la el

Spoturile pot fi tinute de orice character inclusiv DL cu fireburst

Absolut nimeni nu s-a plans in tot acesti ani de spoturi. Poate tu esti invatat de pe alte servere cu spoturi punctiforme care bineinteles sunt o mare prostie

15. BasoN

BasoN Member

Trophy Points:
    0
    NU vreau 9999X stiu ce inseamna low EXP adika 15X 25X :) etc.. :D

daca doresti iti pot da un filmuletz cu spoturile care leam avut pe Server nu mai functioneaza :) Probleme cu "PRIETENI" poate iti plac si iti faci o idee :)

http://vplay.ro/watch/w9ju8niw/ 99% toate spoturile pline cu party FULL :)sa speram ca prind bine la idee :p

16. dominos50

dominos50 Member

Trophy Points:
    0
    Pots is bune asa, ca sa lasi afk sa ramai fara mana,bine ca am pendant +mana si nu se duce mana deloc...:harhar:

17. Gix

Trophy Points:
    113
    hmm deci tu esti baiatul cu disciples. Pacat ca nu ti-a mers, chiar apreciasem ownerul de acolo

Din pacate spoturile nu sunt asa bine aranjate si in plus face ca arena sa para complet goala :)

18. BasoN

BasoN Member

Trophy Points:
    0
    da... multumesc ca ma apreciezi :thumbup1: te apreciez si eu si frumos serverul tau :clapping: si bafta multa cu el o sa vin cu oameni cei am aici sa putem sal facem mai mare si mai frumos dar dupa mn as face 2 3 schimbari asta tu decizi nu eu ) Bafta :D

p.s a MERS 1 an.. LA PERFECTIE :) pe 15X EXP 200 playeri on ...dar au aparut niste probleme prostesti... intre mn si ceilalti...asta e il vom face pe asta mai bun ca CAPACITATE :p

si mai bine putin mai goala si cu partyuri FULL :) si nu chiar in DRUM ci mai pe margine sa nu le sparga lumea cand vine pe carare :D

si daca e mai "GOALA" chiar nu era deloc.. :)) este mai multa activitate.. :) TAKE / STAT ON sa nu pierzi spotul :p

19. Gix

Trophy Points:
    113
    adauga ma pe YM sa mai discutam cate una alta ( id DGNTeam )

Aici deja am ajuns la 300 on dupa cateva zile iar odata cu updateul urmator ne vom asigura securitatea ca fiind 100%

BasoN likes this.